po chipe to musi mat 600 hp a 1200 NmTDIfun píše:Hoblik gratulace Dnes jsme meli tu cest v CR jsou tyto vozy jen dva.. Kolik ze to snese ta almara???
Hádanka
Re: Hádanka
VW passat B6 chip D-Racing
To jsem byl ja, jel jsem se kouknout za kamosem na garaze. Okta je rozebrana. Nj kraval je z filtru...Audi mela keramicke brzdy atd. porizovacka tehle 3.7megaHoblik píše:TDIFUN : tak to zavidim, ja sem to videl akorat v Autosalonu na Prime cca. pred mesicem,a na mobile.de na to mlsne koukam. Bohuzel cena pres 100000 EUR je mimo muj aktualni dostrel..
Jinak kdo dneska prohanel po CT powerova golfa ? Jsem si ho vsimnul jak se otacel na placku na tovarni. Duni teda pekne jak se prida plyn
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Me se ten kraval nahodou libi , koukal sem na to jako na blondynu v mini Cekal jsem jeste nejaky ukrutnejsi rozjezd ale nekonalo se, skoda , o 200ps a vice ps TDI zatim jen ctu nebo koukam na youtube, ale zatim zadna osobni zkusenost
Q7 by se mi taky libila, je to velke bezpecne, budi to respekt, a s timdle motorem se to i hybe.
Q7 by se mi taky libila, je to velke bezpecne, budi to respekt, a s timdle motorem se to i hybe.
V12 TDI, ano ano....je to mega bestie. Na videu to vypadá jako zrychlené!!!!
K té fotce brzd....pro představu velikosti...ty kola jsou 20"!!!!!!
K té fotce brzd....pro představu velikosti...ty kola jsou 20"!!!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) TDIPOWER dne 16 kvě 2009 10:07, celkem upraveno 1 x.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
...tady to videjko.....
http://www.youtube.com/watch?v=SjysmpZYV_M" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=SjysmpZYV_M" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
Jen škoda, že jsem to neměl na celý weekend. Minule jsem měl BMW 530XD na 3 dny.... Motor sice žádná sláva, ale jinak
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
Dobra fotka jak stoji AUDI pred vraty kde mam brzdu. asi chce nakej tuning.
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
A co máš za souseda kup mu barvu na vrata a nebo umýt ? ti kazí imič jinak pekny GARAŽ MOOOOCTDIfun píše:Dobra fotka jak stoji AUDI pred vraty kde mam brzdu. asi chce nakej tuning.
ibi ASZ,lenon ARL, cordoba wrc SDI, ibi 1.2 12v ,C3 1.4 hdi , Fiat 128 A 2x atd......
Má to ty připlatkové keramické brzdy nebo nema ? Pokud jo ma to nejaky efekt krome toho ze vice vydrzi a stoji xkrat tolik co normalni materialy ?
Kolik to papa ? 3.0TDI 171KW ve stejném "nosorožci" se nechalo jezdit i za 9
Kolik to papa ? 3.0TDI 171KW ve stejném "nosorožci" se nechalo jezdit i za 9
No při nějakém extrému to člověk určitě ocení zvlášť s takovou těžkou bestií
A taky budou o dost lehčí podle mě a hlavně NEŠPINÍÍÍ!!!!! Kola kráááásně čisťoučké....
A taky budou o dost lehčí podle mě a hlavně NEŠPINÍÍÍ!!!!! Kola kráááásně čisťoučké....
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz