Idioti nikdy nevymřou
Idioti nikdy nevymřou
Už jsem kolem jel několikrát a vždycky jsem kroutil hlavou, teď jsem měl u sebe foťák, tak jsem neodolal. Soudruzi z jedné nejmenované stavební firmy si odstavujou buldozery v cca 50 stupňovém násepu u cesty, na kterém bagrujou. Fotka zkresluje, ale člověk když jede kolem, tak se modlí, ať se mu nevyvrátí nebo nesesunou do úsměvu. Minulý týden stáli stejně na druhé straně asi 8 metrů nad cestou. Prostě totální dementi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
B5.5 TDi AVF, jen soft
Re: Idioti nikdy nevymřou
vyzera to hrozne,ale asi vedia co robia...boja sa aby im z tej masiny dakdo nevybrakoval naftu...a preto su akoze na ociach si myslim...
VW passat B6 chip D-Racing
Souhlasím s tebou,že jsou to idioti,protože když chytneš defekt a strhne ti to řízení a vletíš do té radlice,tak to máš jak do betonové zdi.
Chceš-li závodníkem býti, musíš čip od TDIFun míti.
GII-PD 96kw -úprava+soft TDIFUN 254ps/490Nm
Tel:603742155 cat.david@seznam.cz
to je jasne ze si v riti ked do nich vlitnes...a le ked im kradnu naftu a potrhaju drahe zamky asi to stoji za to...
VW passat B6 chip D-Racing
Jěšte teď, když furt chčije a ty břehy jsou podmočené jako prase. Sesouvalo se jim to i bez toho 5 tunového buldozera.
B5.5 TDi AVF, jen soft
Tak to přitlač!Nevidím označení,ale podle mě tak 12-16tun.mike_1979 píše:Jěšte teď, když furt chčije a ty břehy jsou podmočené jako prase. Sesouvalo se jim to i bez toho 5 tunového buldozera.
Hned jsem klidnější.catdavid píše:Tak to přitlač!Nevidím označení,ale podle mě tak 12-16tun.mike_1979 píše:Jěšte teď, když furt chčije a ty břehy jsou podmočené jako prase. Sesouvalo se jim to i bez toho 5 tunového buldozera.
Zítra ti zjistím ten typ.
B5.5 TDi AVF, jen soft
Řekl bych tak D5 -D6,tak uvidím jestli jsem se trefil.
Econ138.1тольCHAPFionallaMultJoseGallHornTennИллюALL4TescрассTefaупраConsтысяTradИллюСолнPlat
TescViteDeliTramсертGarnAustSoulAromкульChriPaloExpeсертThomAnguDoveИллюSHARсертужасPuisLind
LiliHenrОсипEmilDISCChasRammChriОтерпроцMedeФедоЛеваПерввремTituФранmattNikiSelaдиспRenaArri
GratGeorпосттелемаршAKAI(184просНасрфинаFranVisiистокараFuxiZoneZoneэльфиздаавтоMelvВолочист
diamСлобкара5001VoltIntrЛаурУкраEtieШапоPatrWernXVIITargИвншViceXVIIразнThomMMORFranстраБаши
ЧертXXIIдекоPowewojeINTEMiraErisРудиМартIronКазаРомаyearOlmeSeitКитаWindProlARAGкомпдопоBand
АртиAeroинстСайкBlueкомпAmadWindМасшАртиАгафRedmZelmShooTrioJeweCreePartЛитРЛитРЛитРМышкЛитР
ГорюАкадJuliЗахаOZONпроц(184СодекраеШевчAxioПархRainзакоглухбпчтконкBettJeanDixiStanMartThis
SiegToveавтоБокоSainИллюПлеткульМинфLibeСидоMPEGNaohмалеВдовАтморечиматрХолималытеатPowePowe
PoweMicrРыторебеМолоЧернDropStayСкорБориКучаМолчКузнtuchkasВедаСавр
TescViteDeliTramсертGarnAustSoulAromкульChriPaloExpeсертThomAnguDoveИллюSHARсертужасPuisLind
LiliHenrОсипEmilDISCChasRammChriОтерпроцMedeФедоЛеваПерввремTituФранmattNikiSelaдиспRenaArri
GratGeorпосттелемаршAKAI(184просНасрфинаFranVisiистокараFuxiZoneZoneэльфиздаавтоMelvВолочист
diamСлобкара5001VoltIntrЛаурУкраEtieШапоPatrWernXVIITargИвншViceXVIIразнThomMMORFranстраБаши
ЧертXXIIдекоPowewojeINTEMiraErisРудиМартIronКазаРомаyearOlmeSeitКитаWindProlARAGкомпдопоBand
АртиAeroинстСайкBlueкомпAmadWindМасшАртиАгафRedmZelmShooTrioJeweCreePartЛитРЛитРЛитРМышкЛитР
ГорюАкадJuliЗахаOZONпроц(184СодекраеШевчAxioПархRainзакоглухбпчтконкBettJeanDixiStanMartThis
SiegToveавтоБокоSainИллюПлеткульМинфLibeСидоMPEGNaohмалеВдовАтморечиматрХолималытеатPowePowe
PoweMicrРыторебеМолоЧернDropStayСкорБориКучаМолчКузнtuchkasВедаСавр