Díky, na nevykuchaný auto, komplet nastrojený bez slicků celkem slušný čas, nebo aspoň já jsem moc spokojený.catdavid píše:Pěkný Medoure!
DRAG CUP 2009
Re: DRAG CUP 2009
Jak je to v streetu s tou rezervou ptal se nekdo ? Muze se teda vyhodit nebo ne ? Oba mame 16"tku a s heverem to udelat taky svoje..
Priste musim prijet taky s ca 1/4 nadrze .. ted sem mel blbec skoro plnou, naposled sem bral 65litru a nak me nedoslo ze to nevyjezdim
Priste musim prijet taky s ca 1/4 nadrze .. ted sem mel blbec skoro plnou, naposled sem bral 65litru a nak me nedoslo ze to nevyjezdim
Naposledy upravil(a) JasteR dne 28 čer 2009 18:09, celkem upraveno 1 x.
.:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 475Nm ::. NA PRODEJ !
.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.
Koukam na video a zda se ze draha je z kopce?? Jaster kde jsi prisel na to ze Ibiza ma 200hp?? To je schvalne?? Medour gratulace!!!! Delas mi radost
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Myslim si kdyz to srovnam s ostatnima tak ma urcite kolem 200HP stim hybirdem tam ma jeste rezervu, dat tam race trysky a vyfuk tak to bude nebezpecny auto ..aspon treba znamej ma Fabii 1.8T taky kolem 200HP a zajizdi podobny casy..TDIfun píše:Koukam na video a zda se ze draha je z kopce?? Jaster kde jsi prisel na to ze Ibiza ma 200hp?? To je schvalne?? Medour gratulace!!!! Delas mi radost
Draha je trosku z kopce, ale ke konci zase do kopce... takhle z videa to klame, v realu je zo zanedbatelny..
S tim hybridem??Tenhle hybrid na to nema, ten je tak akurat jak je na tom ted a vic by uz byla jen pojizdna tovarna na saze a mozna i brzka smrt.. Ja to jeho strop!!!!
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Tak to jsem rád, třeba až přijedu na brzdu tak ještě odhalíme skulinku na dolazení a bude to ještě lepší ]:->TDIfun píše:Koukam na video a zda se ze draha je z kopce?? Jaster kde jsi prisel na to ze Ibiza ma 200hp?? To je schvalne?? Medour gratulace!!!! Delas mi radost
No je chvíli z kopce a v půlce zase do kopce Takže v průměru rovná
Jj říkal jsem Jasterovi že tam mám 180 max. 190, ale nechtěl mi věřit
Nevim jak kvalitni kousek tam ma, ale v chomutove jsem videl FRS ktera stimhle udala 212HP na race tryskach a s vyfukem, zase je daleko lepsi odspoda..TDIfun píše:S tim hybridem??Tenhle hybrid na to nema, ten je tak akurat jak je na tom ted a vic by uz byla jen pojizdna tovarna na saze a mozna i brzka smrt.. Ja to jeho strop!!!!
JJ spise to bude tak ze ma Jaster max 195 koni..
Kdyz ti rikam ze na to turbo uz nema tak proste nema. Kdyby na to to turbo melo, tak ty kone tam ma. To si bud jistej ze z nej tahame jeho maximalni bezpecnej vykon.JasteR píše:Nevim jak kvalitni kousek tam ma, ale v chomutove jsem videl FRS ktera stimhle udala 212HP na race tryskach a s vyfukem, zase je daleko lepsi odspoda..TDIfun píše:S tim hybridem??Tenhle hybrid na to nema, ten je tak akurat jak je na tom ted a vic by uz byla jen pojizdna tovarna na saze a mozna i brzka smrt.. Ja to jeho strop!!!!
Vím že to sem nepatří takže jen jedna otázka, udělali by s výkonem něco osazení racema783 když je tam takový turbo? A co? Dík, ptám se jen orientačně, prachy na ně stejně nemámTDIfun píše:JJ spise to bude tak ze ma Jaster max 195 koni..