19. - 20.6.2009 Tuning auto Show Slušovice
Re: 19. - 20.6.2009 Tuning auto Show Slušovice
Počasie držalo na vlásku. Tak sme spoznali zasa nových skvelých ludí. Ta elektrika nás hnevala , asi volnobežka na alternátore. Nechce sa mi dotoho teraz pozerat. Tak gratulujem Pajinovi.pl , Pikasovi a Zbyškovi.
Seat Leon CUPRA 4X4 TDI
Tak to gratulace, těším se na ofiko výsledky všech účastníkůcupra747 píše:tak teraz sme prisli zo slusovic...na moje pocudovanie sucho bez dazda...som rad ze som sa spoznal s pajinom a zbyskom....ide im to super,hlavne pajinovi...neoficialne poradie 1. Pajin.pl 14,02 2.pikaso -14,52 3.forgi 14,63......inac ledva sme dosli domov auto prestalo po prvej jazde dobijat a preto si myslim ze 2,3 desatiny to mohlo byt lepsie...ale na pajina by sme aj tak nemali...inac celkom pohodovy zrazek...
to forgi a spol: díky za gratulace Ještě k těm časům-myslím že Pikaso si poslední jízdou polepšil a zajel 14,29
To pikaso: doufám,žes všechny ty poháry pobral
To pikaso: doufám,žes všechny ty poháry pobral
OI ASZ 4X4 přes 300k soft MV
Naky vydeo ?
.:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 475Nm ::. NA PRODEJ !
.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.
.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.
dnes som isiel bez fotaka,lebo som myslel ze bude stale liat ale nelialo...
VW passat B6 chip D-Racing
[quote="pajin.pl"]to forgi a spol: díky za gratulace Ještě k těm časům-myslím že Pikaso si poslední jízdou polepšil a zajel 14,29
To pikaso: doufám,žes všechny ty poháry pobral [/quote
neni zac...s pikasem som volal ze bola velka show pri preberani poharov ked sebral vsetky tri...
To pikaso: doufám,žes všechny ty poháry pobral [/quote
neni zac...s pikasem som volal ze bola velka show pri preberani poharov ked sebral vsetky tri...
Zdravím Vás!Tak sraz super skvělej pokec ať již s chlapama z chipfóra nebo s kolegama zo Slovenska.Bohužel jsem se musel sklonit před Pájinovým "kombajnem",ale to víte když jede tu 13tou sezonu tak se není co divit.Jede mu to fakt super.Ovšem kdyby pořadatelé trochu přemýšleli a pustily sprinty hned po odjetí volných jízd,tak kdo ví jaké časy by se zajížděli(viz moje zlepšení posl. jízdou)to již gumy drželi jako přibyté.Jenže tady se na žádné kdyby nejezdí a proto gratulace Pájinovi a všem zůčastněným.Škoda Forgiho výpadku,doufám,že se nám to jednou podaří objektivně změřit. *thumbs up*Ještě pro klid duše všechny tři poháry jsou doma a Pepovi Joneovi jsem řekl,že porsche je sice dobrej kočár a má zlatej pohár ze "Slušek"ale Já mám tři.
jj akce super podle výsledků jsem byl 4
Škoda Octavia 1960
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
kolko si mal cas?Zbyšek píše:jj akce super podle výsledků jsem byl 4