Mimon 21-23.8.2009
Re: Mimon 21-23.8.2009
Já k tomu napišu jen to,že když jsem viděl to video,tak jsem čuměl,že mu Lupo ujelo jen na startu a pak už vubec. 

Chceš-li závodníkem býti, musíš čip od TDIFun míti.
GII-PD 96kw -úprava+soft TDIFUN 254ps/490Nm
Tel:603742155 cat.david@seznam.cz
						GII-PD 96kw -úprava+soft TDIFUN 254ps/490Nm
Tel:603742155 cat.david@seznam.cz
Zbyšek píše:před vstupem bude stát ta Audina 2.0TDI 16V 3TStingray píše:Takze:
Dakujeme vsetkym ludom co utocia na profituning a odkazujeme Vam ze sme sa definitívne rozhodli otvorit nove PROFITUNING zastupenie v CZ takze sa tesime na konkurenciu CZ chiptunerov. Takze este raz dakujeme
jsem zvědav na ty ceny když chcete konkurovat
v kterém městě bude popobočka?
Zatial to bude severna morava a praha ostatne je v rieseni.........konkurencia v novsich autach je tam velmi slaba takze sa oplati ist do toho komplet aj z brzdou a full firemnou podporou.
Robe koukam na vysledky a malem jsi s tezkym Turanem pojel Procheho s vypinkanym pasikem, gratulace...Rob187 píše:taky všem gratuluji, super akce

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
jo díík  , ale víš co, nejel sem trhat rekordy, nýbrž si jen tak zajezdit a jsem rád, že sem nebyl v tak velké konkurenci poslední. Ale na 1600 kg a ještě na 18" asi dobrý
 , ale víš co, nejel sem trhat rekordy, nýbrž si jen tak zajezdit a jsem rád, že sem nebyl v tak velké konkurenci poslední. Ale na 1600 kg a ještě na 18" asi dobrý  
   . Fune, ale 10 Ps navís by se hodilo, co ty na to?

, ale víš co, nejel sem trhat rekordy, nýbrž si jen tak zajezdit a jsem rád, že sem nebyl v tak velké konkurenci poslední. Ale na 1600 kg a ještě na 18" asi dobrý
 . Fune, ale 10 Ps navís by se hodilo, co ty na to?2,O Tdi AZV, soft TDIfun, EGR off, KN filtr, 189 PS/455 Nm
nebudem to tu zasirat, mas email....Rob187 píše:jo díík, ale víš co, nejel sem trhat rekordy, nýbrž si jen tak zajezdit a jsem rád, že sem nebyl v tak velké konkurenci poslední. Ale na 1600 kg a ještě na 18" asi dobrý

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Reklama všeho druhu: webdesign, tisk čehokoliv na cokoliv, vizitky i bilboardy, polepy aut. Prostě kouzla a iluze na počkání !! 

Reklama všeho druhu: webdesign, tisk čehokoliv na cokoliv, vizitky i bilboardy, polepy aut. Prostě kouzla a iluze na počkání !! 

Naposledy upravil(a) Radim205D dne 26 srp 2009 23:25, celkem upraveno 3 x.

Pikaso, co jsi tam vozil za bloncku??? Jses nepochlubil ani....Radim205D píše:

Nektery fotky pekny   ..ale ty videa jsou na HQ takovy divny... rozpliznuty.. holt to neni kamera ale da se to..
  ..ale ty videa jsou na HQ takovy divny... rozpliznuty.. holt to neni kamera ale da se to..

..ale ty videa jsou na HQ takovy divny... rozpliznuty.. holt to neni kamera ale da se to..
  ..ale ty videa jsou na HQ takovy divny... rozpliznuty.. holt to neni kamera ale da se to...:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 475Nm ::. NA PRODEJ !
.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.
						.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.