fabi atd jak to všechno začalo
fabi atd jak to všechno začalo
napočatku byl nepovedený prujezd zatáčkou. tak jsem byl nucen si koupit nový vuz vybírání bylo těžký ale nakonec se mi zalíbyla fabia malí a rychlí v zatáčkách (sice už jezdím pomalu ale na jistotu) po koupi začali menší problémi s poloosama a občas klouzla spojka tak jsem nahradil spojku za RSovou stím šla doo auta 6 -ti rychlostní převodovka s poloosama a pár drobnostma.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GOLF IV 4x4 výkon --- krouták ---Nm
Re: fabi atd jak to všechno začalo
a něco pozdějii se mi zdalo že jízdní vlastnosti by mohli bejt lepší tak jsem zakoupil sporovní podvozek HP sporting a přední brzdy z fabie RS 288mm.tak auto začalo fungovat i v zatáčkách tak se mi zdálo že by výkon mohl být lepší tak jsem ještě nainstaloval motor z RS asz 96kw
Koukam barva stejna jao fela... Ani jsem ti nepotresl rukou, jak jsi byl u nas pro IC.Delal jsem tam zrovna tu O2..
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
na podání ruky bude ještě času při ladění. dodávám pár fotek ze stavby intercooleru.ps: vedení je dlouhý ale nevím kudy by to bylo kratší snad to bude v pohodě.
ještě pár foto
Jake mas rozmery potrubi?? K IC a z IC??
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
do ic vnitřní pruměr 51mm ale z ic kousek 51mm ale pod světlem jsem se napojil na origo vedení tak tam bude asi 48mm nebo tak nák chtěl bych to dodělat vše v 51 ale ted mi došli kolena tak budu muset dokoupit.pokud někde vidíte chyby tak mě na to upozorněta at to ještě předělám.
Jakej si rocnik ?mysak.tdi píše:Pokud bydlis v bradlecky tak se divim ze se nezname
no třeba se znám odkud si ty?myslím že si mě asi před měsícem spráskal na rovince ze železky nejvíc mě naštvalo že jsem to měl odchipovaný.
Tak to uz ani nevim, takovych tam bylo vice, treba jeden co si koupil modrou ORSII benal a myslel si co nema za raketu ...sem od Lomnice..
do lomnice jsem chodil na základku kdybych to měl ve formě tak bych za tebou jel do lhotáku tam v těch zatáčkách se cítím líp ]:-> ještě mi schází pár drobností abych mohl porovnávat s tebou výkon
Fabie ma vyhodu ze je ca o 200kg lehci, ted sem si zazavodil s jednou HTP ala 1,8T ma tam ca 195koni a byli sme nastejno, na 2ku me poodjel kulitomu ze sem prohrabl.. jinak to bylo podobny.. vaha dela divy..
Naposledy upravil(a) JasteR dne 18 kvě 2009 12:41, celkem upraveno 1 x.
.:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 475Nm ::. NA PRODEJ !
.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.
.:: VIDEO: VRS TDI 154Kw ::.
.:: Leon Cupra4 TDI - 182 @ 410Nm ::.
.:: VIDEO: Cupra4 TDI ON DYNO ::.
- Indi
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hoši pokud si chcete pokecat, tak ICQ, Skype a podobně.
Tohle není chat!! PROMAZÁNO!!
Tohle není chat!! PROMAZÁNO!!
Nikdy se nevzdávat.Nikdy neříkat nikdy a občas je potřeba začít znova.
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
- fajlla
- Kontaktovat uživatele:
tu trubku pod autem jak máš přidelanou temi zavesi?Tak je to přiděláno rovnou k chladičové stene nebo tam máš nějake tyčky.Já mám tento sistém v motorovém prostoru a jak není ta tyčka svisle tak to občas praskne!!!!
Leon ASV spodek ASZ Firad Race 520 HF +hlava12 mm+turbo 96KW+FMIC,kat + egr off,serviceMan chip= 161ps zatal.
Prodám díly z GIII 1.8I ptejte se co potřebujete.Sedačky nejsou.
Prodám díly z GIII 1.8I ptejte se co potřebujete.Sedačky nejsou.