GIV TDI 81kW
Re: GIV TDI 81kW
PĚKNE MOOC JOJ JOJ
ibi ASZ,lenon ARL, cordoba wrc SDI, ibi 1.2 12v ,C3 1.4 hdi , Fiat 128 A 2x atd......
Tak jsme včera s Funem trochu ladili......přišel jsem dom o půlnoci. Ještě že tak....aspoň jsem se nemusel dívat na hokej....
Ladilo se chvíli...toto turbo už teda není žádná prdel. Myslím, že to není ještě na 100%, ale Mimoň s tím odjedu....teda jestli vše vydrží..... Je to bohužel moje vina, protože nemám pořád čas a do Mimoně se už k žádnému lazení nedostanu
Každopádně OBROVSKÁ změna od okamžiku, kdy jsem naladil turbo po mechanické stránce. Fun je fakt kouzelník. Na to, jak to nechtělo poslouchat, je to teda pěkně umravněné
Přikládám nějaké foto z kontroly datasheetu pro nové čidlo (jak se říká...důvěřuj, ale prověřuj ) a pak taky nějaké fota pro představu, na základě čeho se ladí. Fakt nechápu, jak někdo může ladit velká turba bez diagnostiky před Lidlem... Fakt jsem zjistil, jak jsem Funa sledoval, že si s tím musí člověk vyhrát. U této BESTIE každá nepřesnost obrovské výkyvy
Samozřjmě se ladilo on-line za pomocí simulátoru.
DÍKY MOC!!!!!
Ladilo se chvíli...toto turbo už teda není žádná prdel. Myslím, že to není ještě na 100%, ale Mimoň s tím odjedu....teda jestli vše vydrží..... Je to bohužel moje vina, protože nemám pořád čas a do Mimoně se už k žádnému lazení nedostanu
Každopádně OBROVSKÁ změna od okamžiku, kdy jsem naladil turbo po mechanické stránce. Fun je fakt kouzelník. Na to, jak to nechtělo poslouchat, je to teda pěkně umravněné
Přikládám nějaké foto z kontroly datasheetu pro nové čidlo (jak se říká...důvěřuj, ale prověřuj ) a pak taky nějaké fota pro představu, na základě čeho se ladí. Fakt nechápu, jak někdo může ladit velká turba bez diagnostiky před Lidlem... Fakt jsem zjistil, jak jsem Funa sledoval, že si s tím musí člověk vyhrát. U této BESTIE každá nepřesnost obrovské výkyvy
Samozřjmě se ladilo on-line za pomocí simulátoru.
DÍKY MOC!!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
A nějací ti budíci....
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
- HANZTD
- Kontaktovat uživatele:
PĚKNÝ !!! TEN INTERIER VYPADÁ JAK V PARNÍ LOKOMOTIVĚ CHYBĚJ UŽ JEN DVÍŘKA OD KOTLE ]:->
OI 66 AGR rv 97 4x4 SEDAN NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
T5 77 AXB rv 04 2x4 LÓ0NG NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
Powere zase neprehanej. Jo budiku je az moc, jsem uz taky radne unavenej, vcera privezly brzdu a jak je videt na budicich powera tak v 20.10h jsem mu teprve montoval do auta simulator, aby slo neco otestovat a postelovat.Snad to bude nejak tak fungovat, ale zatim si to lazeni vyzadalo malo hodin. Vysledek typuji 170-180 ja nameril 180 ale Kpowerem
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Tech 170-180 předpokladam KW.
Chceš-li závodníkem býti, musíš čip od TDIFun míti.
GII-PD 96kw -úprava+soft TDIFUN 254ps/490Nm
Tel:603742155 cat.david@seznam.cz
GII-PD 96kw -úprava+soft TDIFUN 254ps/490Nm
Tel:603742155 cat.david@seznam.cz
Bohuzel, jeste 6koni at ten Richard porad nefrajeri napady jsou, tak po Mimoni snad budem pokracovat. pokud to vydrzi.
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
- HANZTD
- Kontaktovat uživatele:
VYDRŽÍ FANDIM
OI 66 AGR rv 97 4x4 SEDAN NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
TO se fandí kdyš máš 471Nm a 244hp AGR a 4x4 ja jajHANZTD píše:VYDRŽÍ FANDIM
POWER MÁ ALE VELKEJ FÉÉN
JÁ si obědnávám NITRO ale pod jazyk
ibi ASZ,lenon ARL, cordoba wrc SDI, ibi 1.2 12v ,C3 1.4 hdi , Fiat 128 A 2x atd......
Udelalo se dneska vecer jedno mereni at vime jak jsme na tom... jeste se to doladi ale na Mimon to bude takto. GOLF 4 1.9TDI ASZ od TDIPOWERA
Je to 2kola tak na pozadavek Powera tam neni silenej kroutak.
Je to 2kola tak na pozadavek Powera tam neni silenej kroutak.