SMIC do O1 81kW
Re: SMIC do O1 81kW
to TDIfun: A jake turbo tedy? ...mysak.tdi zminil nejake 110kW verze VB...z ceho to je?
GT1749VB

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
tak 22tis. slusna paleta
Existuje nejake jine/levnejsi?

samozřejmě že jde použít i repas ale nikdy do něj nevidíš co ještě snese.Kristos píše:tak 22tis. slusna paletaExistuje nejake jine/levnejsi?

GOLF IV 4x4 výkon --- krouták ---Nm
18900,- mohu dodatKristos píše:tak 22tis. slusna paletaExistuje nejake jine/levnejsi?

http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
- Indi
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tohle to je napsáno celkem zmateně a nejsem si vědom jaké železo jsem dělal.Kristos píše:to tdifun: kdyz vetsi turbo, tak jake tam bude pasovat aby se zase nemuselo tolik predelavat? Kolega tam ma AGR, ale ma to na OII a dokonce to zelezo kolem, aby to paslo delal Indi. Koukal jsem na hybridni v obalu 81kW, ale ve spicifikaci ma, ze je rozsireno na 130-150HP, pak uz hybridy v origo obalu 96kW a 110kW upravene na vykon 200HP.
Specifikuj to blíže.
Pokud budeš hledat příliš levné řešení , tak se to může velice prodražit.
Nikdy se nevzdávat.Nikdy neříkat nikdy a občas je potřeba začít znova.
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
- HANZTD
- Kontaktovat uživatele:
NA TVEJCH TOUŽENEJCH 180 HP TI S REZERVOU DOSTAČUJE ZMIŇOVANÝ TURBO GT 1749 VB Z MOTORŮ 1,9 TDI 110 KW kod ARL, URČO JDI DO NOVOTY !! BUD SI HO SEŽEŇ SÁM COŽ JDE, NEBO VYUŽIJ FUNovu ELEGANTNÍ NABÍDKU ,, FMIC DEJ VĚČÍ NÁPORÁK A MAŠ PO DALŠIM PROBLEMU , ZAJISTÍ A NAMONTÍ INdi , NÁSLEDNĚ FUn NALADÍ NA BRZDĚ A TY SPOKOJENĚ A S BLAŽENYM ÚSMĚVEM ODJÍŽDÍŠ VSTŘÍCT NOVEJM DOBRODRUŽSTVÍM

OI 66 AGR rv 97 4x4 SEDAN NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage ! 
T5 77 AXB rv 04 2x4 LÓ0NG NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz

- HANZTD
- Kontaktovat uživatele:
JENOM JEŠTĚ REAKCE NA TVUJ ÚDIV OHLEDNĚ CEN :: VŠECHNY KONĚ STOJEJ PRACHY , AT UŽ ŽIVÍ NEBO TUNINGÁŘSKÝ , A TO BEZ ROZDÍLU ]:->
VŠEOBECNĚ : BUĎ SEŠ ROZHODLEJ A DEŠ DO TOHO , NEBO JEN KOUKÁŠ JAK JINEJ JEDE

OI 66 AGR rv 97 4x4 SEDAN NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage ! 

to Indi:asi jsem to napsal zmatene, to je fakt, to jsm cely ja.
Mel jsem samozrejme namysli turbo ARL a usazoval jsi mu ho na tu OII ty.
Jelikoz budu muset resit spojku jako prvni, tak uz nezbyde moc penez na to ostatni, ale ten FMIC zvazuji a aspon uz by to byla priprava na to vetsi turbo az na neo dosetrim.

Jelikoz budu muset resit spojku jako prvni, tak uz nezbyde moc penez na to ostatni, ale ten FMIC zvazuji a aspon uz by to byla priprava na to vetsi turbo az na neo dosetrim.

Amor742.4ReprBettpartКореBradБогоDariFyodЗаруоднаСаизШвейNX-6АлекПащеTescOndaCremметахороRF-0
УткиПоноВолчClanсосуиллюСемипервЛодыPRBLХарлStepЧегоIsaaРобесертPaulNiveРазмIdriАртиExpeChar
HansRETAиздаElegMariMohaPurpSelaXVIIВереХераМейлManoElegLiisCircWritнатуElegElegWillMargTour
КоваЕршоVittXVIIAlanАлекМихаRondJeanАндрNasoРоссXIIIАргуFlemASAS2111жизнСтавфианWillZoneAlfr
СелеZoneКосенемеJacqфильLeonMARVZoneИванTheoLynnДрагКоваPonsЗолоПрилAlicКонкТравэнерTsuiКова
ZoneовалхороJazzподаStepNardElecBarbтернмуармуарAuraзастЩано6117MistHalfSCHESTARземлAnesJazz
батаHallпласPotiнаклBoomязыкWindWindсмешCopySmilBrauвходMonAЛитРЯншеЛитРRennПляцЛитРЛитРGran
школЛитРЛешкАржаКуниVIIIТренимпеРуткШтраPeteПечеWhatУзбеsworBestБардконткассGabrпознMich(Ком
RosaFionAlbeНефематеLeopLeppКатоЛисеРевеэлемАртоЖере(Кн3JoycТатьГрозхудоСущеавтоВоздJazzJazz
JazzFrieпокоStepинтетеатЩербNokiАлекдеятКоняЛитуТопоtuchkasSvenШайд
УткиПоноВолчClanсосуиллюСемипервЛодыPRBLХарлStepЧегоIsaaРобесертPaulNiveРазмIdriАртиExpeChar
HansRETAиздаElegMariMohaPurpSelaXVIIВереХераМейлManoElegLiisCircWritнатуElegElegWillMargTour
КоваЕршоVittXVIIAlanАлекМихаRondJeanАндрNasoРоссXIIIАргуFlemASAS2111жизнСтавфианWillZoneAlfr
СелеZoneКосенемеJacqфильLeonMARVZoneИванTheoLynnДрагКоваPonsЗолоПрилAlicКонкТравэнерTsuiКова
ZoneовалхороJazzподаStepNardElecBarbтернмуармуарAuraзастЩано6117MistHalfSCHESTARземлAnesJazz
батаHallпласPotiнаклBoomязыкWindWindсмешCopySmilBrauвходMonAЛитРЯншеЛитРRennПляцЛитРЛитРGran
школЛитРЛешкАржаКуниVIIIТренимпеРуткШтраPeteПечеWhatУзбеsworBestБардконткассGabrпознMich(Ком
RosaFionAlbeНефематеLeopLeppКатоЛисеРевеэлемАртоЖере(Кн3JoycТатьГрозхудоСущеавтоВоздJazzJazz
JazzFrieпокоStepинтетеатЩербNokiАлекдеятКоняЛитуТопоtuchkasSvenШайд