KDYŽ UŽ DĚLAŠ VEDENÍ ,TAK JE ,,SLUŠNOST,,
 KDYŽ UŽ DĚLAŠ VEDENÍ ,TAK JE ,,SLUŠNOST,,   DAT I VĚTŠÍ IC ,PROTOŽE KAŽDÝ TVRDÍ STAČÍ MI TOLIK A TOLIK ,ALE VĚŘMI ,NESTAČÍ A TAKHLE ASPOŇ BUDEŠ MÍT NACHYSTÁNO
  DAT I VĚTŠÍ IC ,PROTOŽE KAŽDÝ TVRDÍ STAČÍ MI TOLIK A TOLIK ,ALE VĚŘMI ,NESTAČÍ A TAKHLE ASPOŇ BUDEŠ MÍT NACHYSTÁNO   

KDYŽ UŽ DĚLAŠ VEDENÍ ,TAK JE ,,SLUŠNOST,,
 KDYŽ UŽ DĚLAŠ VEDENÍ ,TAK JE ,,SLUŠNOST,,   DAT I VĚTŠÍ IC ,PROTOŽE KAŽDÝ TVRDÍ STAČÍ MI TOLIK A TOLIK ,ALE VĚŘMI ,NESTAČÍ A TAKHLE ASPOŇ BUDEŠ MÍT NACHYSTÁNO
  DAT I VĚTŠÍ IC ,PROTOŽE KAŽDÝ TVRDÍ STAČÍ MI TOLIK A TOLIK ,ALE VĚŘMI ,NESTAČÍ A TAKHLE ASPOŇ BUDEŠ MÍT NACHYSTÁNO   

nejlepší našetit kupu peněz a udělat vše najednou! jo a kdyby si sehnal nákej levnej zdroj na nárazník R32 tak dej vědět!
 nejlepší našetit kupu peněz a udělat vše najednou! jo a kdyby si sehnal nákej levnej zdroj na nárazník R32 tak dej vědět! 
 a když budu dávat zadní tak musím udělat i výfuk.. Zatím mi originál IC z ARL stačí
  a když budu dávat zadní tak musím udělat i výfuk.. Zatím mi originál IC z ARL stačí   , zatím je v plánu u Funa jen soft a pak si budu hrát se vzhledem atd...
, zatím je v plánu u Funa jen soft a pak si budu hrát se vzhledem atd... Je třeba šetřit! Teď je na řadě údržba, na jaro chci soft, přes příští zimu vzhled a mak půjdu na motor
  Je třeba šetřit! Teď je na řadě údržba, na jaro chci soft, přes příští zimu vzhled a mak půjdu na motor  , je to běh na dlouhou trať...
 , je to běh na dlouhou trať...