Jinak by mě zajímalo, jaký má vliv "špera" na spojku??
Jeden poznatek na zamyšlení: funuv leon je podstatně těžší, má 4x4, má seriovou spojku, má něco za sebou

A stále drží.

Kazdopadne je to tvoje volbacatdavid píše:Taky to může fun rozdělat a zjistí,že je tam sachs race.
Hele nechci to dělat dvakrát a za rok to najede max 1000km,takže šáhnu radši po jistotě a v Renováku mi bylo zděleno,že nejsou zastánci odpružených lamel a dukazem toho jsou všechny sety od specu.Nerad bych nasadil organiku dal race a zjistil,že mi klouže spojka.
 je fakt, ze to moc nenajede, jen je skoda te prevodovky. Snad to vydrzi, no jeste by jsi mel ale dat motor natvrdo. Jako to mel Cajda. Nebo jak ma Hanz ty plne silenbloky
 je fakt, ze to moc nenajede, jen je skoda te prevodovky. Snad to vydrzi, no jeste by jsi mel ale dat motor natvrdo. Jako to mel Cajda. Nebo jak ma Hanz ty plne silenbloky ale bylo by to super.
 ale bylo by to super.
a proč ja ji mam 3 roky ale nedelam s tim pi... pravda 2 000 km za rok max a ne od semaforu k semaforucatdavid píše:Jenže já než to vydřu tak to budu mít vousaté děti.Na běžné ježdění,bych to,ale nedal.