Rozvody by měly být nastavený dobře, protože auto po poslední návštěvě v RF a nastavení předvstřiku lítalo jak utrženej vagon a tento problém se neprojevoval. Teď určitě budu chtít ať zkontrolujou i rozvody. Chci aby od tam auto odjelo stoprocentní, už toho sraní bylo moc a jak jsem psal, jenom doufám, že to nebude moc drahý. I kdyby měl být ohlej ventil, tak je ta oprava pořád dražší na práci, než na dílech, takže žádná tragédie. Tak držte palce

A jak budou prachy, snad na jaře, tak bych chtěl Fun soft, je tam mvoles a už podruhé se to rozlítlo. A na to potřebuju, aby tam auto dojelo z Brna.

Edit: aby si někdo nemyslel, tak nechci nějak špinit mvoles-soft. Když se to předchozímu majitelovi rozlítlo poprvé (cca 230km/h a full otáčky), tak upravili soft, aby to nekrmilo moc nafty nad 4000 ot. a mělo to být ready. Pak jsem si to koupil já a po asi 12 tis. km bez větších problémů se mně to rozlítlo při klidné jízdě na dálnici, tam za to soft asi nemoh. Mám ale favority, co se týče softů a tak bych to chtěl nechat omrknout a kdyžtak upravit a při tom taky znovu odbrzdit. Ale na to musí být auto fakt 100% zdravý.