P5190042.jpg
Ako vidno, silentblokom nic fyzicky nic nie je. Dovod preco sa ten na lavej strane vytahuje je to, ze ta uzsia hrana sa pri silnom zatazeni silentbloku vo vertikalnom smere (ked sa vyvesi koleso) neudrzi v oku ramena... funkcnost silentbloku to v beznych pripadoch neovplyvni, ale aj tak je to skoda, taketo veci uz mohli mat vychytane.....
Druha vec - ta zlta farba je pani a damy hrdza prosim pekne.... skelet silentbloku je z obycajnej (ocividne nie moc uslachtilej) ocele a je potiahnuty tenuckou vrstvou gumy.... ta sa po case na tych sirsich hranach rozpadne a dava tak priestor korozii ocele (na obrazkoch su prebytocne casti gumy uz odstranene).
Hrdzu som odstranil odhrdzovacom a takto osetrene plochy natriem... malo by to vydrzat viac ako ta nepodarena tenka guma co na tom je z vyroby. V pripade ze ma niekto zaujem, silentbloky su na predaj. 100% funkcne, jedna vyrobna mucha vychytana, druha (uzka hrana) odhalena a ponechana na vasu fantaziu... asi by bolo dobre to na tej vodicovej strane zaistit nejakou podlozkou, aby sa to nevytahovalo z oka.... kazdopadne ja uz tam mam puky z TT

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.