nejde se mi zalogovat na CHF........že by mne zas kornout seknul?

nema cenu resit,,,,,,jednou se to resi pak je to spatne pak zas dobreZbyšek píše:bych jen řek že CHF jezdí dle kategorií drag cupu takže žádné divné zařazení, Meďourovi to moc nehulí a vyhrál trakerovi to taky nehulí a měl podobný čas co TDI fun
neřeším jen objasńujikamilgttdi píše:nema cenu resit,,,,,,jednou se to resi pak je to spatne pak zas dobreZbyšek píše:bych jen řek že CHF jezdí dle kategorií drag cupu takže žádné divné zařazení, Meďourovi to moc nehulí a vyhrál trakerovi to taky nehulí a měl podobný čas co TDI funatd
Vasim kategoriim nerozumim, asi jsem magor anebo Toby nema 4x4? Ja jen tak pro jistotu se jen ptam..Zbyšek píše:neřeším jen objasńujikamilgttdi píše:nema cenu resit,,,,,,jednou se to resi pak je to spatne pak zas dobreZbyšek píše:bych jen řek že CHF jezdí dle kategorií drag cupu takže žádné divné zařazení, Meďourovi to moc nehulí a vyhrál trakerovi to taky nehulí a měl podobný čas co TDI funatd
hlavně to řešit ani nechcu
Vasim kategoriim nerozumim, asi jsem magor anebo Toby nema 4x4? Ja jen tak pro jistotu se jen ptam..[/quote]TDIfun píše:
neřeším jen objasńuji
hlavně to řešit ani nechcu