OK, věřím, že je to tím vše vyřešeno a nenastanou nějaký zbytečný dohady co kdo a jak...kamilgttdi píše:ja nic nevidel..jen predavam info...mel jsem s LUPEM vic prace nez jen sednout do auta a pridat plnej plyn.....kazdopadne pokud ste si to pohlidali sami vse v poradku.......super akce, super lidi, super vysledky.....kazdopadne kluci od FUNA chybeli..bylo by to zajimavejsiJim píše:já, moucha a brouk jsme jeli všichni s komplet sedačkami, nikdo je (ani brouk) nesundaval před finálovou jízdou...
KOukam ze dres gumy co jsou jeste po mne,, Cat david si je neuzil tak aspon tyJim píše:Nasadil jsem Markgumy koupené od Catdavida. Už jsem se s nimi celkem sžil a také ubral tlak v pneu, čili jsem ztrátu stáhl skoro o půlsekundy dolů proti jarní akci v Blatné. Ale stále jsou rezervy v rozjezdu, ještě se mám co učit...Indi píše:To Jim: Ty jsi měl jaké kola? Pěkně si zajel
Fakt? Ale taky jsi na nich moc nenajezdil...TDIfun píše:KOukam ze dres gumy co jsou jeste po mne,, Cat david si je neuzil tak aspon tyJim píše:Nasadil jsem Markgumy koupené od Catdavida. Už jsem se s nimi celkem sžil a také ubral tlak v pneu, čili jsem ztrátu stáhl skoro o půlsekundy dolů proti jarní akci v Blatné. Ale stále jsou rezervy v rozjezdu, ještě se mám co učit...Indi píše:To Jim: Ty jsi měl jaké kola? Pěkně si zajel