cupra747 píše:JasteR píše:Pikaso píše:Zdravím Vás!Tak sraz super skvělej pokec ať již s chlapama z chipfóra nebo s kolegama zo Slovenska.Bohužel jsem se musel sklonit před Pájinovým "kombajnem",ale to víte když jede tu 13tou sezonu tak se není co divit.Jede mu to fakt super.Ovšem kdyby pořadatelé trochu přemýšleli a pustily sprinty hned po odjetí volných jízd,tak kdo ví jaké časy by se zajížděli(viz moje zlepšení posl. jízdou)to již gumy drželi jako přibyté.Jenže tady se na žádné kdyby nejezdí a proto gratulace Pájinovi a všem zůčastněným.Škoda Forgiho výpadku,doufám,že se nám to jednou podaří objektivně změřit.

*thumbs up*Ještě pro klid duše všechny tři poháry jsou doma a Pepovi Joneovi jsem řekl,že porsche je sice dobrej kočár a má zlatej pohár ze "Slušek"ale Já mám tři.
Zase jezdil trapnej jonea solove ? ..aspon tak vzdy jezdi od doby co dostal od 120-audi

nehnevaj sa na mna,ale uz pises kokot.ny

..no jen me to zajimalo jestli jezdil zase solove
..vzdyck z toho mam prdel.. a mam radost, kdyz ho pojela treba ta 120citka-audi aj., ktery si s autem dali praci sami a ne jen koupili rychly auto, proto sem se ptal..
PS: Natacel nakdo naky vydeo ??????