Příspěvek
od Hondo_TDi » 06 úno 2013 23:42
marena tdi píše:Hondo tak ted jsi namichnul mne.nejdrive jsi tvrdil ze jsi nic neinzeroval a na DP nejsi registrovany.ted se provali ze jsi je tam inzeroval.
za druhe.jak muzes tvrdit ze mas trysky v super stavu kdyz jsi je vyndal s motoru ktery lezel 50 metru od auta na ceste a dostal takovou ranu ze bych s neho neprodal ani sroubek.
za treti.ty trysky staly za hovno i kdyz to auto jezdilo.proste nebyly povedene.
za ctvrte .vyjebal jsi s Funem uz k vuli prodeji jeho Octavky.navymyslis si picoviny a pak ani nemas odvahu zvednout telefon nebo reagovat na sms.za mne jsi klesnul na tu nejnizsi moznou hranici.kdyz jsi vzpomenu jak jsem vam behal kolem prdele jak jste to rozstrelili ,ze jsem ti jeste vezl veci k tobe domu atd.. tak se biju do hlavy jakemu cloveku jsem to vlastne pomohl.
Marku ja jsem tam žádný inzerát nedával už nevím jak to mám vysvětlit,nic o super stavu jsem nemluvil trysky byli neporušené tak co by jim mělo být tak jako blok ojnice a písty vačka a písty nebo ojnice jsis bral ty ale to nevím to už jsi nejsem jistý.Hlava a klika šli pro jistotu do šrotu i když jses mě na kliku ptal Indi mi ji nedoporučil ani darovat tak sem to vyhodil i když tomu opticky nic nebylo.No Powerplusy možná nebyli povedené jako Race ale ja ho nenutil to kupovat.To s tou oktou mě vážně mrzi,to že ty i Zdeněk ste semnou strávili zbytečný čas.Měl jsem opravdu težké období a nemůžu za co se mi pár dní před koupi auta stalo,náš justiční systém a to že jsem měl ješte úmrtí v rodině!Peníze šli na pohřeb,právníka a posudek a nezbylo mi nic.Moc se omlouvám a chybu přiznávám!Ty a Indi ste mi hodně při té nehodě pomohli a toho si vážím!Až se stěch sraček dostanu tak to tobě i Zdeňkovi vynahradím!Buď finančně a nebo i jiným způsobem za zbytečnou práci kvůli mě.S Indim jsem v kontaktu pořád a všechno to ví jak mi to probíhá.Vy dva jste mi trochu z ruky,u Zdeňka jsem pár krát byl ale vždy tam nikdo nebyl.A volat vám že sváma chci pokecat mi bylo blbé.Mrzí mě to moc že jsem Vás zklamal chlapi ale opravdu jsem v té chvíli nemohl nic dělat a od té doby se ani nic moc nezmenilo

Tak ještě jednou se omlouvám a doufám že mě aspoň maličko pochopíte.
Seat Cordoba GT-AFN-Sprint 764,GT 1749VA,FMIC,SW TDIfun
Ex Seat Toledo Magnus-AFN-Sprint 764,powerbox
Ex VW Golf4 Higline-ASZ-GT2052,Powerplus1043,FMIC,HW Indi,SW TDIfun
Ex Seat Toledo Magnus Sport-AFN,SW TDIfun