No bůh ví, jak to se mnou bude na startu. Nikdy jsem to takto nejel, takže nemám páru, co můžu čekat.....cupra747 píše:pistany su 27.6 a proficasomiera...a potom trencin znovu proficasomiera 25.7...ja vim ze nemachrujes...inac vsetko najlepsi k tej 30 ke...kua uz si starej chlap(ako ja...som mal v lednu teraz
)
Není to tak hrozný, jen chybí trocha toho času na nastavení super rozjezdu, já se toho docela bál když jsem to jel poprvé, ale pak mi to přišlo jako docela srandaTDIPOWER píše:No bůh ví, jak to se mnou bude na startu. Nikdy jsem to takto nejel, takže nemám páru, co můžu čekat.....cupra747 píše:pistany su 27.6 a proficasomiera...a potom trencin znovu proficasomiera 25.7...ja vim ze nemachrujes...inac vsetko najlepsi k tej 30 ke...kua uz si starej chlap(ako ja...som mal v lednu teraz
)
![]()
![]()
Fakt nevím, jaký mám reakční čas. Nejde to nějak potrénovat????![]()
mě zas jde
![]()
![]()
![]()
No reakčny čas možeš trenovat v semifinale od rana až do podvečera. To že mi to Pikaso dal bola ista vec nemozem porovnavat vahu a vykon auta. A co sa tika tvojich narodenin tak ja oslavujem den pred tebou 3.7. 32 rokov. Takze to mozme oslavit a zaroven sa pritom aj zoznamit. CauTDIPOWER píše:Však nemachruju. A jak je to složité vím samo z Mimoně. Chtěl jsem přijet ve čtyřech pod stan. Na to fakt nebylo počasí!!!! Kdy jsou Piešťany????? Určitě bych chtěl dorazit!!!! Hlavně ne 4.7., to nikam nemůžu. Slavím 30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()