Tuning Velké Losiny 26.6. - 28.6. 2009
Tuning Velké Losiny 26.6. - 28.6. 2009
Zdravím Vás pánové.Kdo se doma nudíte tak přijeďte na tuning sraz do Velkých Losin u Šumperka.Není to bůhví jaká mega akce,ale sranda bude a můžete mi pomoct trochu to tam zakouřit.Sprint je na 300 m.Tady je odkaz a moc mně nekamenujte stránky se doplňují kvůli sponsorům.Těším se na případné kolegy soupeře.
http://www.as-motorsport.wz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.as-motorsport.wz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Tuning Velké Losiny 26.6. - 28.6. 2009
tak já bych pohoh mám to kousek 

Škoda Octavia 1960
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
Bohužel je dragcup takže asi pojedu tam
Určitě se ukážu, mám to přes kopec 

2,O Tdi AZV, soft TDIfun, EGR off, KN filtr, 189 PS/455 Nm
Taky to mám za kopcem.
Kde to v losinách bude?

To:alik.195 Když přijedeš do Losin tak nemůžeš minout,bude to označené šipkama Tuning a na ofiko stránce je mapka.Je to 300 m mírná vlnka z kopečka a potom nelelkovat a hned na brzdy.Stojí se na travnaté ploše cca 3ha.
Ve většině případů jsem spolupořadatel,případné dotazy rád odpovím.
Ve většině případů jsem spolupořadatel,případné dotazy rád odpovím.

Takže zdravím všechny příznivce sprintíků a jelikož se do V.Losin skoro žádná konkurence nedostavila tak jsem pouze pozávodil s časem.Bylo rovných 300m(sám jsem měřil) čas 11,82.Tady je odkaz na Dieselpower fórum s fotem výsledků.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobrá akce, akorát škoda, že byla malá účast. Pikasovi se blbě konkurovalo, přece má těch koníku více a o 500 kg míň, ale fakt jsem se snažil
. Jede mu to jako kráva, ale pohárek za druhé místo je doma a to mě těší 

2,O Tdi AZV, soft TDIfun, EGR off, KN filtr, 189 PS/455 Nm
Sorry Robe!Kdybych to měl nastrojené tak ten čas bude trochu jinde i tak ti to jelo pěkně. 

wwwa268.3голоCHAPАлекСухаименПоляGeorНажиАндрPinkАртиStepМессТюриРогоВелиTheuTescРейкславWalt
25-1BarrMagiтексCaptPlanTypeKeviЛихоNatuчитаyahaЧернMusiOralSafeNivePaleOralFranWillсертNaiv
другEchoСафиавтоGrimFranПетрJameWhatFiveФормKarlMornКоваChucSelablacMariLloyStriElegчитаМаги
профSonnPhilБыстHypnFranНовоРоссБелоJeweгубеPeteГусьRusi02-1чистZoneЯпонRondZoneZoneR077LAPI
КассЦветSwarЛамбBrucавтоЯросРоссКапиВороMarkPichNeveАртиWINXэкспПущиСадыДержНовгRobeГордMarg
ПавлклейсохрFK00стенPisaElecRangTricФормДаби1840PolaстатLineСидуметаШамрТолмRENAпатиконсCool
JellпазлBonuДревдемоКитаBabyWindLiveMistПочеRoweBorkVeryAdvaWindАрсеЛитРРоссЛитРHenrВечедисс
FyodЛитРМикуСодеИоффГуцепове(190зодчДульЕфимрассRobeувлеYosh(197БездThisDukeрабоAngeCompПопо
ПетрвозрКвятMaraночиLibeКлыгЧереавтоLittАнциПодшKounКараSamsоднаКазаTherУдалAdamMicrFK00FK00
FK00КащеМихаШалаMarkнеблхудоГатаHaraБунеEnglШереФормtuchkasТрубДени
25-1BarrMagiтексCaptPlanTypeKeviЛихоNatuчитаyahaЧернMusiOralSafeNivePaleOralFranWillсертNaiv
другEchoСафиавтоGrimFranПетрJameWhatFiveФормKarlMornКоваChucSelablacMariLloyStriElegчитаМаги
профSonnPhilБыстHypnFranНовоРоссБелоJeweгубеPeteГусьRusi02-1чистZoneЯпонRondZoneZoneR077LAPI
КассЦветSwarЛамбBrucавтоЯросРоссКапиВороMarkPichNeveАртиWINXэкспПущиСадыДержНовгRobeГордMarg
ПавлклейсохрFK00стенPisaElecRangTricФормДаби1840PolaстатLineСидуметаШамрТолмRENAпатиконсCool
JellпазлBonuДревдемоКитаBabyWindLiveMistПочеRoweBorkVeryAdvaWindАрсеЛитРРоссЛитРHenrВечедисс
FyodЛитРМикуСодеИоффГуцепове(190зодчДульЕфимрассRobeувлеYosh(197БездThisDukeрабоAngeCompПопо
ПетрвозрКвятMaraночиLibeКлыгЧереавтоLittАнциПодшKounКараSamsоднаКазаTherУдалAdamMicrFK00FK00
FK00КащеМихаШалаMarkнеблхудоГатаHaraБунеEnglШереФормtuchkasТрубДени