Lepe cti ..mene pis.. u lupa je DP pri sprintu z Holzem ktery je od DP... u me je taktez DP .. u videi kde nejezdi auta od DP to preci nebudu psatcatdavid píše:A je zajimave,že u lupa to neuděláš. ]:->

Lepe cti ..mene pis.. u lupa je DP pri sprintu z Holzem ktery je od DP... u me je taktez DP .. u videi kde nejezdi auta od DP to preci nebudu psatcatdavid píše:A je zajimave,že u lupa to neuděláš. ]:->
Ale u lupa je napsane profituning.sk!!!Tak proč to nemůžeš napsat třeba aj za medoura a nebo za kornouta?Za sebe si piš co chceš,ale podle mě to stou reklamou přeháníš a jsem rád,že nejsem na žádnem tvém videu.JasteR píše:Lepe cti ..mene pis.. u lupa je DP pri sprintu z Holzem ktery je od DP... u me je taktez DP .. u videi kde nejezdi auta od DP to preci nebudu psatcatdavid píše:A je zajimave,že u lupa to neuděláš. ]:->
Jak uz jsem psal vyse, kdybys poradne cetl, tak DP uvadim jen u aut ktery sou od DP .. az nahrajes naky svoje video , tak si tam taky napis co chces.. treba tdifnuk , nebo polibte me prdel DP.. me je to burt..catdavid píše:Ale u lupa je napsane profituning.sk!!!Tak proč to nemůžeš napsat třeba aj za medoura a nebo za kornouta?Za sebe si piš co chceš,ale podle mě to stou reklamou přeháníš a jsem rád,že nejsem na žádnem tvém videu.JasteR píše:Lepe cti ..mene pis.. u lupa je DP pri sprintu z Holzem ktery je od DP... u me je taktez DP .. u videi kde nejezdi auta od DP to preci nebudu psatcatdavid píše:A je zajimave,že u lupa to neuděláš. ]:->
Klid a nohy v tepleTDIfun píše:Jaster!!!jeste jedno napadeni meho nicku tak jsi tu dojasteroval.. Ja ti taky nenadavam do Richardova ritolizala a kuřbuřta DP...
Jasne za kazdy video ktery pro DP nahrajes ti richard vyplati 500kc... hlaste se vsichnisyndor píše:Třeba jsou za to u DP nejaký premie když děláš takovouhle klamavou reklamu