To je RED snile, tomu ladí Drápekjajic píše:koukám na CHF..........hezký podpis u jednoho.......páté turbo za dva roky

To je RED snile, tomu ladí Drápekjajic píše:koukám na CHF..........hezký podpis u jednoho.......páté turbo za dva roky
Tak to mě moc těšícupra747 píše:gratulacia pani...videl som vas vsetkych pokope.. osobne...mam prehlad o takmer kazdom...na TDI ckach...ale vstci v pohode inac ohromil ma najviac medour...klobuk dolu...a este PS:normalne som sa skoro prihovoril jasterovi...ale nepodarilo sa...ale mam ho na videu![]()
máš problém?kamilgttdi píše:tento clen s nami nema moc spolecneho krom par prispevku a pokec na foru takze mily jajici zdrz se priste techto pripominek ok???jajic píše:koukám na CHF..........hezký podpis u jednoho.......páté turbo za dva roky
jajic: problém máš asi Ty. Jak říká Kamil: se členy chipfora se bavím jako se všemi ostatními. Jsem tam registrovaný jen proto, abych s nimi mohl komunikovat, jinak to ani na žádném foru nejde! Ani je neznám všechny... Jen vím, že jsou v pohodě a když něco potřebuji jako méně zkušený, jsou ochotni a schopni mi poradit! Bez blbých keců a urážení ostatních! Dej se dohromady člověče!jajic píše:máš problém?kamilgttdi píše:tento clen s nami nema moc spolecneho krom par prispevku a pokec na foru takze mily jajici zdrz se priste techto pripominek ok???jajic píše:koukám na CHF..........hezký podpis u jednoho.......páté turbo za dva roky
Indi píše:To je RED smile, tomu ladí Drápekjajic píše:koukám na CHF..........hezký podpis u jednoho.......páté turbo za dva rokya dneska měl taky nějaký problém, protože ho odtáhli na laně.
Opravenored snail píše:Indi píše:To je RED smile, tomu ladí Drápekjajic píše:koukám na CHF..........hezký podpis u jednoho.......páté turbo za dva rokya dneska měl taky nějaký problém, protože ho odtáhli na laně.
Aha, ozval se ten, kterému vadí komolení nicků a sám co dělá...