Přesně tak! Proč někdo vytahuje konkrétní věci!
Že jsem měl sliky???? No a? To dvojkoly dělávaj, ne?
Že jsem sundával filtr? No a? CHF sundává výfuky....
Prostě jsem chtěl mít co nejlepší čas!
A ty kecy s popraveným turbem??? Total nesmysl! Jo, nasálo to bez filtru něco a udělalo otlak na komprsorové vrtuli. Turbo plně funkční! Mám ho v garáži!!! Z Mimoně jsem bez problémů odjel a jezdil až do výměny turba za jiný typ. Vyfotím a dám sem foto.....jen aby si někdo nemyslel, že jsem někdy na sprintech popravil turbo. NIKDY!!!!
To jen "tonoucí se stébla chytá", protože chce házet špínu, ale nemá nic konkrétního, co by ukázalo naši špatnou práci!
Opakuju -
nikdy mi v rámci sprinů na autě nic neodešlo, včetně turba, které v průběhu posledních asi dvou let MV tak třikrát vytáhnul!!! Kromě klouzající spojky teda....
Opět nikoho nešpiním. Jen nesnáším, když někdo lže a vytýká ostatním věci, které sám běžně praktikuje!
Takže ještě jedno zadupání a sepíšu seznam konkrétních případů, kterých jsem byl OSOBNĚ SVĚDKEM ( ne od klávesnice

)a které MVolesko zku...il a vyvěsím to všude, kde se dá! Schválně, kdo si myslíte že by měl delší list?
Ale opravdu bych se k tomu snížil jen velmi nerad, takže prosím, pokud do nikoho nedupu, dejte mi svátek!