spis druhou ne, nebo si zajel nekdy lepsi jak zlatka ? nevim otom.. pod 12.46 ?TDIPOWER píše:Krásný, chlapci! Drápka nechte spát a nehádejte se kvůli němu. Každý přece ví, že je to břídil!
A hlavně neporovnávejte neporovnatelný auta!Indi má nejrychlejší podélňák, já zase předokolu (škoda té fabie a trysek CatDavida) a to nám musí stačit! Na víc to prostě nemá, takže tak.....
JasteR píše:spis druhou ne, nebo si zajel nekdy lepsi jak zlatka ? nevim otom.. pod 12.46 ?TDIPOWER píše:Krásný, chlapci! Drápka nechte spát a nehádejte se kvůli němu. Každý přece ví, že je to břídil!
A hlavně neporovnávejte neporovnatelný auta!Indi má nejrychlejší podélňák, já zase předokolu (škoda té fabie a trysek CatDavida) a to nám musí stačit! Na víc to prostě nemá, takže tak.....
pánové to se zase přetahujete kdo má většího "kačera"? že vás to pořád bavíHoblik píše:JasteR píše:spis druhou ne, nebo si zajel nekdy lepsi jak zlatka ? nevim otom.. pod 12.46 ?TDIPOWER píše:Krásný, chlapci! Drápka nechte spát a nehádejte se kvůli němu. Každý přece ví, že je to břídil!
oni mysleli auto, ne vykuchany kus zeleza na balonovych kolech
Ze sem ji jeste nevidel ?Indi píše:mysak.tdi : Trocha humoru![]()
Jaster nás jen popichujeon má neustálou propagaci DP ve smlouvě
]:->
ČO BOLO, TO BOLO.............. Sprintujeme tady a teď