JasteR píše:čajíček píše:no pokud vím, tak jsem ti řekl, že Lupo a Fabie na Mimoni nepojede ve speciálech, protože jsem už tenkrát měl informace o připravovaných pravidlech. To je jen pro Indiho aby na mě nenadával za úpravu pravidel na poslední chvíli.
Taky by od tebe bylo fér kdyby jsi řekl i to ostatní a to, že jsem ti řekl aby jsi to odprezentoval na forech. Už v Květnu!!!! A na řešení protestů tam jsou dva lidi (nejsem ani jeden z nich) a Sandy to opravdu taky řešit nebude.
V pravidlech na netu mas jasne napsany,
Jeste nedavno bylo napsany:
KDO SE ŘADÍ DO SPECIÁLŮ !!!
1.
auta která změnila oproti serii umístění hnané nápravy např: Škoda felicia s motorem uprostřed a poháněnou zadní nápravou.
2. auta která změnila umistění motoru, ale nezměnila hnanou nápravu oproti serii např: Škoda 110r s motorem vr6 uprostřed nebo Škoda 120 s motorem BMW uprostřed, obě s poháněnou zadní nápravou.
3. auta která nejsou schválena pro provoz na veřejných komunikacích, to znamená: nemají spz nebo povinné ručení nebo světla nebo blinkry a jiné maličkosti.
4. kitcary, rally specialy, dtm, formule, buginy, bi-moto a ostatní vozidla určené pro závody všech odvětví.
5. nově se mezi speciály řadí auta s rámovou konstrukcí (např: Kaipan, Ariel Atom, atd.)
6. pořadatel si vyhrazuje právo umístit vůz do speciálu dle svého uvážení, nevíme co na nás ještě připravíte za lahůdky, vše se vypsat nedá.
Takze Fabia, Lupo zmenena naprava oproti serii - kategorie SPECIAL..