Dívám se že RRauto je další bezcharakterní sráč, se speciálem v normální divizi

Rob187 píše:Jak to tak sleduji, tak sprinty v ČR začínají být pěkná fražkaSaméj speciál, pěknéj hnus, ještě chvíli a normální smrtelník se s prominutím vysere huntovat auto, protože to to stejně marné. Je mi z toho nablití
![]()
a pořadatelé těchto akci by se měli asi hodně zamyslet!!!!! nebo bude jednoduší rozdat na začátku sezony třem, nebo čtyřem poháry a bude vystaráno
![]()
Kdy vytahne DP novej special???JasteR píše:o jakou fabii se jedna ? cajickova ? nebo naka nova
koukam fun skoro cas jako 300hp octavia pajinova .. to by tech aspon 270hp ospovidalo
jsou to sprinty a každý chce vyhrávat proto se pořád piluje výkon ne ?Rob187 píše:Jak to tak sleduji, tak sprinty v ČR začínají být pěkná fražkaSaméj speciál, pěknéj hnus, ještě chvíli a normální smrtelník se s prominutím vysere huntovat auto, protože to to stejně marné. Je mi z toho nablití
![]()
a pořadatelé těchto akci by se měli asi hodně zamyslet!!!!! nebo bude jednoduší rozdat na začátku sezony třem, nebo čtyřem poháry a bude vystaráno
![]()
Zbyšek píše:jsou to sprinty a každý chce vyhrávat proto se pořád piluje výkon ne ?Rob187 píše:Jak to tak sleduji, tak sprinty v ČR začínají být pěkná fražkaSaméj speciál, pěknéj hnus, ještě chvíli a normální smrtelník se s prominutím vysere huntovat auto, protože to to stejně marné. Je mi z toho nablití
![]()
![]()
a pokud jezdíte pro zábavu atd tak nechápu proč vám to vadí hlavně že se projedete ne?
Nj ale ty sprinty maji nejake pravdila... motor si muzes ladit kolik chces, ale to auto musi splnovat nejake parametry. navic to mate v pravidlech... takze tenhle argumet je dost trapnej.. Ta fabie v seriove divizi nemela co delat...Zbyšek píše:jsou to sprinty a každý chce vyhrávat proto se pořád piluje výkon ne ?Rob187 píše:Jak to tak sleduji, tak sprinty v ČR začínají být pěkná fražkaSaméj speciál, pěknéj hnus, ještě chvíli a normální smrtelník se s prominutím vysere huntovat auto, protože to to stejně marné. Je mi z toho nablití
![]()
![]()
a pokud jezdíte pro zábavu atd tak nechápu proč vám to vadí hlavně že se projedete ne?
317 MAHA koni... No nevim co si myslet..JasteR píše:o jakou fabii se jedna ? cajickova ? nebo naka nova
koukam fun skoro cas jako 300hp octavia pajinova .. to by tech aspon 270hp ospovidalo